ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (επικαιροποίηση)

Λόγω της υγειονομικής κρίσης και της προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ορκωμοσία των αποφοίτων των τριών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του  Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ., ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOM.

Η ορκομωσία αφορά σε όσους μεταπτυχιακούς φοιτητές ανακηρύχθηκαν έως και τις 30/6/2020.

Για λόγους καλύτερης διαχείρισης του πλήθους των φοιτητών, θα γίνουν δύο τελετές ορκομωσίας.
Η πρώτη θα γίνει στις 10:00 π.μ. Σε αυτή θα ορκιστούν οι ανακηρυχθέντες φοιτητές του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική των οποίων τα επίθετα ξεκινάνε με τα γράμματα Α έως και Π.
Η δεύτερη θα γίνει στις 11:00 π.μ. και θα ορκιστούνε σε αυτή οι ανακηρυχθέντες φοιτητές του ΠΜΣ στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική των οποίων τα επίθετα ξεκινάνε με τα γράμματα P – Ω, καθώς και όλοι οι ανακηρυχθέντες φοιτητές του ΠΜΣ στην Ρομποτική, του ΠΜΣ στις Τηλεπικοινωνίες και του ΠΜΣ στα Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές προκειμένου να λάβουν το Link της εικονικής αίθουσας όπου θα λάβει χώρα η ορκομωσία τους θα πρέπει να στείλουν email στο: info@ict.ihu.gr και στη συνέχεια θα τους κοινοποιηθεί το Link.

Οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο ZOOM είναι αναρτημένες στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής (για λόγους ταυτοποίησης των παρόντων και απαγγελίας του όρκου) η χρήση κάμερας και μικροφώνου στη συσκευή από την οποία θα συνδεθούν.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία πρέπει να επικοινωνήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα με τη Γραμματεία του Τμήματος έως τις 10 Νοεμβρίου 2020. Μετά την ορκωμοσία, οι διπλωματούχοι μπορούν να παραλάβουν τους τίτλους σπουδών τους από τη Γραμματεία και ύστερα από σχετική επικοινωνία στο τηλέφωνο 23210 49341 ή στο email: info@ict.ihu.gr. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που δεν θα συμμετάσχουν στην εξ αποστάσεως ορκωμοσία.

Σέρρες 8.10.2020

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Κωνσταντίνος Σ. Χειλάς
Καθηγητής

Σημείωση 1: Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες ορκομωσίες για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος.

Σημείωση 2: Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της καθομολόγησης (όρκο)

Οδηγίες χρήσης του Zoom
Εγκατάσταση client– Έλεγχος λειτουργίας μικροφώνου- ακουστικών κάμερας (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_setup_sound_video.pdf)
Οδηγίες για απλή συμμετοχή (είτε διδασκόντων είτε φοιτητών) (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_plain_participation.pdf)