ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Λόγω της υγειονομικής κρίσης και της προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ορκωμοσία των αποφοίτων του  Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOM.

Η ορκομωσία αφορά σε όσους προπτυχιακούς φοιτητές ανακηρύχθηκαν εντός του 2019, δηλαδή έως και τις 31/12/2019.

Για λόγους καλύτερης διαχείρισης του πλήθους των φοιτητών, θα γίνουν δύο τελετές ορκομωσίας.
Η πρώτη θα γίνει στις 10:00 π.μ. Σε αυτή θα ορκιστούν οι ανακηρυχθέντες φοιτητές του Τμήματος των οποίων τα επίθετα ξεκινάνε με τα γράμματα Α έως και ΜΗΤ.
Η δεύτερη θα γίνει στις 11:00 π.μ. και θα ορκιστούνε σε αυτή οι ανακηρυχθέντες φοιτητές του Τμήματος των οποίων τα επίθετα ξεκινάνε με τα γράμματα ΜΙΧ – Ω.

Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν τον σύνδεσμο (link) της εικονικής αίθουσας όπου θα λάβει χώρα η ορκομωσία τους θα πρέπει να στείλουν email στο: info@ict.ihu.gr και στη συνέχεια θα τους κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος.

Οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο ZOOM είναι αναρτημένες στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής (για λόγους ταυτοποίησης των παρόντων και απαγγελίας του όρκου) η χρήση κάμερας και μικροφώνου στη συσκευή από την οποία θα συνδεθούν.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία πρέπει να επικοινωνήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα με τη Γραμματεία του Τμήματος έως τις 10 Φεβρουαρίου 2021. Μετά την ορκωμοσία, οι πτυχιούχοι μπορούν να παραλάβουν τους τίτλους σπουδών τους από τη Γραμματεία κατόπιν ραντεβού και ειδικής συνεννόησης. Η επικοινωνία με τη Γραμματεία γίνεται στο τηλέφωνο 23210-49341 ή στο email: info@ict.ihu.gr.

Σέρρες 18.01.2021

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Κωνσταντίνος Σ. Χειλάς
Καθηγητής

Σημείωση 1: Θα ακολουθήσει σύντομα ορκομωσία για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος που ανακηρύχθηκαν εντός του 2020.

Σημείωση 2: Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της καθομολόγησης (όρκο)

Οδηγίες χρήσης του Zoom
Εγκατάσταση client– Έλεγχος λειτουργίας μικροφώνου- ακουστικών κάμερας (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_setup_sound_video.pdf)
Οδηγίες για απλή συμμετοχή (είτε διδασκόντων είτε φοιτητών) (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_plain_participation.pdf)