Ορκομωσία Φοιτητών του Τμήματος

Λόγω της υγειονομικής κρίσης και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ορκωμοσία των αποφοίτων του  Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ZOOM.

Η ορκομωσία αφορά σε όσους
Μεταπτυχιακούς φοιτητές θα ανακηρυχθούν έως και τις 14/6/2021
και όσους Προπτυχιακούς φοιτητές ανακηρύχθηκαν εντός του 2020, δηλαδή έως και τις 31/12/2020.

Για λόγους καλύτερης διαχείρισης του πλήθους των φοιτητών, θα γίνουν δύο τελετές ορκομωσίας.
Η πρώτη θα γίνει στις 10:00 π.μ. Σε αυτή θα ορκιστούν οι ανακηρυχθέντες μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος
Η δεύτερη θα γίνει στις 11:00 π.μ. Σε αυτή θα ορκιστούν οι ανακηρυχθέντες προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος.

Οι φοιτητές προκειμένου να λάβουν τον σύνδεσμο (link) της εικονικής αίθουσας όπου θα λάβει χώρα η ορκομωσία τους θα πρέπει να στείλουν email στο: info@ict.ihu.gr και στη συνέχεια θα τους κοινοποιηθεί ο σύνδεσμος.

Οδηγίες εγκατάστασης και συμμετοχής στο ZOOM είναι αναρτημένες στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής (για λόγους ταυτοποίησης των παρόντων και απαγγελίας του όρκου) η χρήση κάμερας και μικροφώνου στη συσκευή από την οποία θα συνδεθούν.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία πρέπει να επικοινωνήσουν με ηλεκτρονικό μήνυμα με τη Γραμματεία του Τμήματος έως τις 7 Ιουλίου 2021. Μετά την ορκωμοσία, οι πτυχιούχοι μπορούν να παραλάβουν τους τίτλους σπουδών τους από τη Γραμματεία κατόπιν ραντεβού και ειδικής συνεννόησης (θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση). Η επικοινωνία με τη Γραμματεία γίνεται στο τηλέφωνο 23210-49341 ή στο email: info@ict.ihu.gr.

Οι τελετές θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω YouTube από σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί πριν την ορκομωσία.

Σέρρες 04.06.2021

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Κωνσταντίνος Σ. Χειλάς
Καθηγητής

Σημείωση: Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της καθομολόγησης (όρκο)

Οδηγίες χρήσης του Zoom
Εγκατάσταση client– Έλεγχος λειτουργίας μικροφώνου- ακουστικών κάμερας (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_setup_sound_video.pdf)
Οδηγίες για απλή συμμετοχή (είτε διδασκόντων είτε φοιτητών) (https://www.ihu.gr/wp-content/uploads/icustom/zoom-manual_plain_participation.pdf)