Εγγραφή φοιτητών στα Εργαστήρια του Τμήματος για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020.

Από την Δευτέρα 17/2/2020 έως και την Πέμπτη 20/2/2020 θα γίνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές των φοιτητών στα Εργαστήρια του Τμήματος για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020. Η εγγραφή θα γίνει χωρίς σειρά προτεραιότητας, μέσω Internet, πηγαίνοντας στην σελίδα του Τμήματος http://ict.ihu.gr/ και ακολουθώντας το “link” «E-Labs» κάτω και δεξιά στην σελίδα (πλήρες URL: http://cm.ihu.gr/icd/labs/index.php). Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο με τις οδηγίες (ακολουθώντας το σχετικό link) και να «κατεβάσετε» και να συμβουλευτείτε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου καθώς και το «Πρόγραμμα Σπουδών» του Τμήματος, ώστε να είστε σωστά ενημερωμένοι πριν δηλώσετε τις προτιμήσεις σας. Η ηλεκτρονική εγγραφή στα εργαστήρια του Τμήματος αφορά τόσο τους φοιτητές του νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος (πρωτοετείς) όσο και τους φοιτητές του παλαιού Τμήματος (ΤΕΙ), σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθεί ο καθένας.

Τα αποτελέσματα της κατανομής των φοιτητών στα Εργαστηριακά Τμήματα θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της ανωτέρω προθεσμίας και θα είναι προσβάσιμα και πάλι μέσω του «E-Labs» στη διεύθυνση http://cm.ihu.gr/icd/labs/index.php

Επομένως την εβδομάδα 17/2/2020 – 21/2/2020 δεν θα διεξαχθούν εργαστήρια, εφόσον θα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής στα εργαστηριακά τμήματα. Οι διαλέξεις των θεωριών ωστόσο θα ξεκινήσουν κανονικά από την Δευτέρα 17/2/2020 (εκτός από εκείνες που γίνονται στο Αμφιθέατρο (ΑΜΦ) λόγω οικοδομικών εργασιών εξωραϊσμού του χώρου). Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν κανονικά από την Δευτέρα 24/2/2020.