Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στο Εργαστήριο Ειδικά Θέματα Βάσεων Δεδομένων (Δευτέρα, Τετάρτη)

Ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου ξεκινά η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία-εκπαίδευση για το εργαστήριο «Ειδικά Θέματα Βάσεων Δεδομένων». Τα μαθήματα θα γίνονται τις ώρες και μέρες που γίνονταν κανονικά, πριν τα έκτακτα μέτρα για τον COVID-19, δηλαδή:

Δευτέρα Ε1: 10.00 -12.00 & Ε2: 12.00 – 14.00 (Στυλιανού Τάσος)

Τετάρτη Ε3: 10.00 -12.00 & Ε4: 12.00 – 14.00 (Λάντζος Θεόδωρος)

Η πλατφόρμα που επιλέχθηκε για την εξ’ αποστάσεως (σύγχρονη) διδασκαλία του εργαστηρίου είναι η «ZOOM» (https://www.zoom.us). Παρακαλούνται οι φοιτητές των παραπάνω τμημάτων για το εργαστήριο «Ειδικά Θέματα Βάσεων Δεδομένων» να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για το κατέβασμα και εγκατάσταση των απαραίτητων αρχείων στον Η/Υ τους. Παρακαλούνται οι φοιτητές κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα να δώσουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ τους το οποίο και θα φαίνεται στη διάρκεια της συμμετοχής τους στο μάθημα.

Πληροφορίες για την πλατφόρμα zoom μπορείτε να βρείτε εδώ:

Εργαστηριακές Ασκήσεις

Το υλικό των εργαστηριακών ασκήσεων, όπως και της θεωρίας,  μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα e-learning  του μαθήματος (https://elearning.cm.ihu.gr/).

Για να παρακολουθήσετε την εξ’ αποστάσεως (σύγχρονη) διδασκαλία του εργαστηρίου ακολουθήστε τον κατάλληλο σύνδεσμο που έχει αναρτηθεί σε ανακοίνωση στην πλατφόρμα e-learning  του μαθήματος (https://elearning.cm.ihu.gr/) για τα εργαστηριακά μαθήματα.

Την πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης zoom (https://zoom.us/ ) θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας μια φορά. Τις επόμενες φορές αρκεί να ανοίγετε την εφαρμογή του zoom  που εγκαταστήσατε στον υπολογιστή σας και να συνδέεστε στη συνεδρία με τον κατάλληλο κωδικό που υπάρχει αναρτημένος στην πλατφόρμα https://elearning.cm.ihu.gr/.

Οι ηλεκτρονικές παρουσίες σας είναι υποχρεωτικές και καταγράφονται από την πλατφόρμα zoom που θα συνδεθείτε.

Ο Διδάσκων

Δρ. Αλκιβιάδης Τσιμπίρης