Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση του μαθήματος «Εξόρυξη Γνώσης» Θεωρία και Εργαστήριο (Τρίτη)

Ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου ξεκινά η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία-εκπαίδευση για τη Θεωρία και το Εργαστήριο του μαθήματος «Εξόρυξη Γνώσης». Παρακαλούνται οι φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα, να συνδεθούν στην πλατφόρμα e-learning του Τμήματος (https://elearning.cm.ihu.gr/)  με τον ακαδημαϊκό λογαριασμό τους και να επιλέξουν το μάθημα «Εξόρυξη Γνώσης». Στο ηλεκτρονικό αυτό μάθημα έχουν αναρτηθεί όλες οι σημειώσεις και οι εργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος και το υλικό που αναρτάται θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Για να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις της θεωρίας και του εργαστηρίου του μαθήματος θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κατάλληλο σύνδεσμο που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα e-learning  του μαθήματος για την Θεωρία και το Εργαστήριο. Οι ηλεκτρονικές διαλέξεις θα γίνονται τις ώρες του προγράμματος του εξαμήνου

(Τρίτη 9:00-12:00 Θεωρία, και

Τρίτη 12:00-14:00 Εργαστήριο),  χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης zoom (https://zoom.us/ ) την οποία και θα πρέπει να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Παρακαλούνται οι φοιτητές κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα να δώσουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο και το ΑΕΜ τους, το οποίο και θα φαίνεται στη διάρκεια της συμμετοχής τους στο μάθημα.

Πληροφορίες για την πλατφόρμα zoom μπορείτε να βρείτε εδώ:

Εργασίες και project

Οι εργασίες θα παραδίδονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://elearning.cm.ihu.gr/   σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια σύμφωνα με τις οδηγίες της κάθε εργαστηριακής άσκησης.

Ο Διδάσκων

Δρ. Αλκιβιάδης Τσιμπίρης