Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση του μαθήματος «Εργαστήριο «Ηλεκτρικά Κυκλώματα»

Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση του μαθήματος «Εργαστήριο «Ηλεκτρικά Κυκλώματα»(Τετάρτη 1 Απριλίου 2020)

        Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 ξεκινά η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία-εκπαίδευση για το Εργαστήριο  «Ηλεκτρικά Κυκλώματα». Παρακαλούνται οι φοιτητές που δήλωσαν το μάθημα, να συνδεθούν στην πλατφόρμα e-learning του Τμήματος (https://elearning.cm.ihu.gr/)  με τον ακαδημαϊκό λογαριασμό τους και να επιλέξουν το μάθημα Εργαστήριο  «Ηλεκτρικά Κυκλώματα». Στο ηλεκτρονικό αυτό μάθημα έχουν αναρτηθεί Σημειώσεις και Eργαστηριακές ασκήσεις του μαθήματος και το συγκεκριμένο υλικό θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

        Για να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις του εργαστηριακού  μαθήματος θα πρέπει να ακολουθήσετε τον κατάλληλο σύνδεσμο που έχει αναρτηθεί  στην πλατφόρμα e-     learning . Οι ηλεκτρονικές διαλέξεις θα γίνονται τις ώρες του προγράμματος του εξαμήνου (όπως ακριβώς διεξάγονταν και με την φυσική μας παρουσία τις ίδιες  μέρες και τα ίδια δίωρα)  χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα σύγχρονης εκπαίδευσης zoom (https://zoom.us/ ).

       Παρακαλούνται οι φοιτητές κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα να δώσουν το πραγματικό τους ονοματεπώνυμο καθώς επίσης και το πραγματικό τους ΑΕΜ το οποίο και θα φαίνεται κατά τη  διάρκεια της συμμετοχής τους στο μάθημα.

Εργασίες και project

       Οι εργασίες θα παραδίδονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα  https://elearning.cm.ihu.gr/   σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια σύμφωνα με τις οδηγίες της κάθε εργαστηριακής άσκησης.

Ο Διδάσκων  Αβραάμ Πατσιάκος.