Εξέταση του μαθήματος Σήματα και Συστήματα (1 Φεβρουαρίου 2021)

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, ότι η εξέταση του μαθήματος ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Η εξέταση του μαθήματος ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην εικονική αίθουσα Zoom στην διεύθυνση https://zoom.us/j/92820124818 και  με τη χρήση της πλατφόρμας Exams https://exams.ict.ihu.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που δεν έχουν συμπεριλάβει το μάθημα Σήματα και Συστήματα στη δήλωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική γραμματεία μέχρι την 29η Ιανουαρίου 2021 (στο χειμερινό εξάμηνο 2020-2021) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην εξέταση του μαθήματος Σήματα και Συστήματα στη πλατφόρμα Exams https://exams.ict.ihu.gr μέχρι το το τέλος της εργάσιμης ημέρας (17:00) την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιτρέπεται η σύνδεση μόνο μέσω υπολογιστή ο οποίος πρέπει να βρίσκεται σταθερός σε μία επιφάνεια τραπεζιού ή γραφείου. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ως κύρια συσκευή ή ως βοηθητική συσκευή).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες παρακαλούνται να διαβάσουν την ανακοίνωση με τις οδηγίες για την εξέταση, τα ΑΕΜ τους καθώς και τα τμήματα στα οποία θα εξεταστούν. Η ανακοίνωση είναι στο μάθημα Σήματα και Συστήματα στην πλατφόρμα https://exams.ict.ihu.gr. Επίσης η ίδια ανακοίνωση είναι στο μάθημα Σήματα και Συστήματα στην πλατφόρμα elearning.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές θα πρέπει εγκαίρως να διασφαλίσουν ότι έχουν το σωστό ονοματεπώνυμο στο προφίλ τους στο https://zoom.us/j/92820124818,  ότι το ονοματεπώνυμό τους είναι στα Ελληνικά, και ότι έχουν προσθέσει στο επώνυμό τους και τον Αριθμό Μητρώου.

Ο διδάσκων

Δ. Ευσταθίου