Εξέταση του μαθήματος Ευρυζωνικά Δίκτυα (2 Φεβρουαρίου 2021)

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, ότι η εξέταση του μαθήματος ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021.

Η εξέταση του μαθήματος ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην εικονική αίθουσα Zoom στην διεύθυνση https://zoom.us/j/99449970972 και  με τη χρήση της πλατφόρμας Exams https://exams.ict.ihu.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που δεν έχουν συμπεριλάβει το μάθημα Ευρυζωνικά Δίκτυα στη δήλωση μαθημάτων στην ηλεκτρονική γραμματεία μέχρι την 29η Ιανουαρίου 2021 (στο χειμερινό εξάμηνο 2020-2021) ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην εξέταση του μάθηματος Ευρυζωνικά Δίκτυα στη πλατφόρμα Exams https://exams.ict.ihu.gr μέχρι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιτρέπεται η σύνδεση μόνο μέσω υπολογιστή ο οποίος πρέπει να βρίσκεται σταθερός σε μία επιφάνεια τραπεζιού ή γραφείου. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (ως κύρια συσκευή ή ως βοηθητική συσκευή).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες παρακαλούνται να διαβάσουν την ανακοίνωση με τις οδηγίες για την εξέταση με τα ΑΕΜ τους. Η ανακοίνωση είναι στο μάθημα Ευρυζωνικά Δίκτυα στην πλατφόρμα https://exams.ict.ihu.gr. Επίσης η ίδια ανακοίνωση είναι στο μάθημα Ευρυζωνικά  Δίκτυα στην πλατφόρμα elearning.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φοιτητές θα πρέπει εγκαίρως να διασφαλίσουν ότι έχουν το σωστό ονοματεπώνυμο στο προφίλ τους στο https://zoom.us/j/99449970972, ότι το ονοματεπώνυμό τους είναι στα Ελληνικά, και ότι έχουν προσθέσει στο επώνυμό τους και τον Αριθμό Μητρώου.

Ο διδάσκων

Δ. Ευσταθίου