Κατανομή των Φοιτητών στα Εργαστηριακά Τμήματα

Η κατανομή των φοιτητών στα εργαστηριακά τμήματα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Elabs από την Παρασκευή 22/10/2021 στην διεύθυνση:

http://www.teicm.gr/icd/labs/index.php

που οδηγεί στην διεύθυνση:

ftp://teiser.gr/pliroforiki/labs

Η εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατανομής γίνεται με browsing σε FTP site, οπότε θα πρέπει ο browser που χρησιμοποιείτε να υποστηρίζει πρωτόκολλο FTP. Όμως οι δημοφιλείς browsers Google Chrome, Microsoft Edge, και Mozilla Firefox, παρά την διεθνή κατακραυγή, έχουν καταργήσει, χωρίς λόγο, την υποστήριξη του πρωτοκόλλου FTP από την έκδοση M90, οπότε θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer, είτε παλαιότερη έκδοση των υπόλοιπων browsers. Λόγω αυτού του γεγονότος, και επειδή οι browsers δεν βγάζουν κάποιο σχετικό μήνυμα ότι δεν υποστηρίζουν πλέον FTP, το link στην φράση «ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ» φαίνεται σαν να μην λειτουργεί (dead link).  Προσέξτε ότι σε μερικούς browsers η δυνατότητα εμφάνισης FTP sites πιθανόν να είναι αρχικά απενεργοποιημένη. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Copy το Link του FTP site και paste στο Address Bar του Windows Explorer (File Browse των Windows) που υποστηρίζει το πρωτόκολλο FTP. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε στα Windows (Control Panel -> Default Programs) με ποια εφαρμογή θέλετε να ανοίγουν τα ftp sites και να καθορίσετε εκεί π.χ. τον Internet Explorer.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το browsing του FTP Server μπορεί να δει τα αποτελέσματα της κατανομής των φοιτητών στα εργαστηριακά τμήματα και εδώ:

https://drive.google.com/drive/folders/1VUPqllilPLf0rm7U-_zksVVKJRaTXrrh?usp=sharing