Συγχαρητήρια στο ΙΕΕΕ Student Branch του Τμήματος

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών συγχαίρει τους φοιτητές του που είναι μέλη του Φοιτητικού Παραρτήματος IEEE του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Πανεπιστημιούπολη των Σερρών, για τις εξέχουσες διακρίσεις που έλαβαν σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στην Πανεπιστημιούπολη των Σερρών, έλαβε για 3η συνεχόμενη χρονιά το IEEE Regional Exemplary Student Branch Award από το IEEE. Ο σκοπός αυτού του βραβείου είναι να παρέχει δημόσια αναγνώριση των υποδειγματικών λειτουργιών του IEEE Student Branch. Το βραβείο αυτό απονέμονται σε Φοιτητικά Παραρτήματα που έχει διαπιστωθεί ότι λειτουργούν με τρόπο συνεπή με τους στόχους και τις αξίες του IEEE.

Επίσης, το συνέδριο Innovation for Health 2021, που συνδιοργανώθηκε από το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στις Σέρρες, έλαβε τα παρακάτω βραβεία από το IEEE Region 8:

Best Event (IEEE Entrepreneurship Week 2021 – Innovation for Health 2021)
Best Ambassadors (Christos Roumeliotis – UoWM and Chrysa Tsimperi – AUTh)

Το Innovation for Health 2021 διοργανώθηκε από το Φοιτητικό Παράρτημά μας (Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στις Σέρρες) σε συνεργασία με το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και το Φοιτητικό Παράρτημα IEEE του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λαμία.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το συνέδριο στο site του φοιτητικού παραρτήματος: https://wei4h.ieeeihuserres.org/, όπως και να δείτε τις ομιλίες των φοιτητών στο κανάλι στο YouTube: https://wei4h-ondemand.ieeeihuserres.org/

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε υφιστάμενες και μελλοντικές δράσεις του Φοιτητικού Παραρτήματος του IEEE μπορούν να βρούν πληροφορίες εδώ http://ieee.teicm.gr/?page_id=39