Εγγραφή φοιτητών στα Εργαστήρια του Τμήματος για το Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022

Από την Δευτέρα 21/2/2022 έως και την Πέμπτη 24/2/2022 θα γίνονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές των φοιτητών στα Εργαστήρια του Τμήματος για το Εαρινό Εξάμηνο 2021-2022. Η εγγραφή θα γίνει χωρίς σειρά προτεραιότητας, μέσω Internet, πηγαίνοντας στην σελίδα του Τμήματος http://ict.ihu.gr/ και ακολουθώντας το “link” «E-Labs» κάτω και δεξιά στην σελίδα (πλήρες URL: http://cm.ihu.gr/icd/labs/index.php).

Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο με τις οδηγίες (ακολουθώντας το σχετικό link) (http://ict.ihu.gr/odhgieseggrafhsergasthriwn) να «κατεβάσετε» και να συμβουλευτείτε το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Εαρινού Εξαμήνου καθώς και το «Πρόγραμμα Σπουδών» του Τμήματος, ώστε να είστε σωστά ενημερωμένοι πριν δηλώσετε τις προτιμήσεις σας. Η ηλεκτρονική εγγραφή στα εργαστήρια του Τμήματος αφορά τόσο τους φοιτητές του νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος όσο και τους φοιτητές του παλαιού Τμήματος (ΤΕΙ). Τα αποτελέσματα της κατανομής των φοιτητών στα Εργαστηριακά Τμήματα θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της ανωτέρω προθεσμίας και θα είναι προσβάσιμα και πάλι μέσω του «E-Labs» στη διεύθυνση http://cm.ihu.gr/icd/labs/index.php

Προσέξτε ότι η εμφάνιση των αποτελεσμάτων κατανομής γίνεται με browsing σε FTP site, οπότε θα πρέπει ο browser που χρησιμοποιείτε να υποστηρίζει πρωτόκολλο FTP. Να σημειωθεί ότι ο Google Chrome browser ο Microsoft Edge, και άλλοι, έχουν καταργήσει την υποστήριξη του πρωτοκόλλου FTP από την έκδοση M90, οπότε θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε τον Internet Explorer, είτε παλαιότερη έκδοση των υπόλοιπων browsers. Προσέξτε ότι σε μερικούς browsers η δυνατότητα εμφάνισης FTP sites πιθανόν να είναι αρχικά απενεργοποιημένη. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Copy το Link από την λέξη ΕΔΩ και paste στο Address Bar του Windows Explorer (File Explorer).

Επομένως την εβδομάδα 21/2/2022 – 25/2/2022 δεν θα διεξαχθούν εργαστήρια, εφόσον θα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής στα εργαστηριακά τμήματα. Οι διαλέξεις των θεωριών ωστόσο θα ξεκινήσουν κανονικά από την Δευτέρα 21/2/2022. Τα εργαστήρια θα ξεκινήσουν κανονικά από την Δευτέρα 28/2/2022.