Μαθηματικά Ι, ΙΙ, Γραμμική Άλγεβρα, Πιθανότητες -Στατιστική, Σεπτ. 2022

¨Επειδή για μια ακόμα φορά επικρατεί σύγχυση αναφορικά με τον διαχωρισμό Πανεπιστημίου-ΤΕΙ και την εξεταστέα ύλη, διευκρινίζονται τα εξής:

  1. Τα Μαθηματικά ΙΙ και η Θεωρία Πιθανοτήτων και Στατιστική έχουν την ίδια ύλη για όλους, όπως έχει αναρτηθεί στο e-learning από τον περασμένο Ιούνιο και εξετάζονται από κοινού.
  2. Τα Μαθηματικά Ι της 12/9 και η Γραμμική Άλγεβρα της 30/8 αναφέρονται στο Πρόγραμμα Σπουδών του Πανεπιστημίου και η ΄ύλη έχει αναρτηθεί στο e-learning από τον περασμένο Ιανουάριο. Τα Μαθηματικά Ι (ΤΕΙ) της 16/9 αναφέρονται στο Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ και η ύλη αποτελεί τον συνδυασμό των δύο προηγούμενων μαθημάτων, όπως συνέβαινε επί ημερών ΤΕΙ. Οι φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ θα εξεταστούν ΜΟΝΟ στις 16/9.

Επίσης, όσοι και όσες δικαιούνται ειδική εξέταση, θα εξεταστούν σε ειδικά θέματα πολλαπλής επιλογής, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, αλλά με διάρκεια μίας ώρας αντί για δύο. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν για την πρόθεσή τους τον διδάσκοντα μέσω e-mail το συντομότερο.

Ο διδάσκων

Χρήστος Αναστασίου, Καθηγητής