Απαραίτητα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την ολοκλήρωση της εγγραφής

 των πρωτοετών φοιτητών

19 Σεπτεμβρίου 2022

Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2022 που πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική τους εγγραφή,  προκειμένου να κάνουν την ταυτοποίησή τους για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους από τη Γραμματεία του Τμήματος,  πρέπει να καταθέσουν αυτοπροσώπως καθημερινά  από τις 09:00 έως και τις 13:00,  ή να στείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με courier έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 , τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (συνημμένο )

2. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής (εκτύπωση από την εφαρμογή (site) του Υπουργείου Παιδείας)

3. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

4. Εκτύπωση ΑΜΚΑ

5. Μια (1) φωτογραφία

6. Δήλωση συγκατάθεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (συνημμένο)

Διεύθυνση:

ΠΡΟΣ : Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημιούπολη Σερρών, Τέρμα Μαγνησίας, ΤΚ 62124, Σέρρες

Τηλέφωνο 23210 49341

Όλοι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους και να παραλάβουν (προαιρετικά) το εκτυπωμένο «Δελτίο Ενεργοποίησης Λογαριασμού», όπου αναγράφονται τα καταχωρημένα στοιχεία τους (κινητό τηλ, email, ΑΜΚΑ και ημ. γέννησης) καθώς και το νέο τους Όνομα Χρήστη (username). Έτσι, μπορούν να ελέγξουν αν τα στοιχεία τους είναι σωστά περασμένα, πράγμα απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού τους.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ή το email που έχετε δηλώσει στη γραμματεία μέσω της ιστοσελίδας URegister:

https://uregister.ihu.gr

Κατά τα βήματα της ενεργοποίησης θα ενημερωθείτε για το νέο σας Όνομα Χρήστη (username) και θα κληθείτε να επιλέξετε τον επιθυμητό Κωδικό Πρόσβασης (password), τον οποίο θα πρέπει να θυμάστε. Με το username και το password που δηλώσατε θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ιδρυματικές υπηρεσίες του ΔΙΠΑΕ, καθώς και στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες του ΕΔΕΤ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος με ευχές για μία καλή ακαδημαϊκή χρονιά !

Συνημμένα αρχεία :

Αίτηση Εγγραφής

Δήλωση συγκατάθεσης

Η γραμματέας
Ευλαμπία Μαραντίδου
ΔΙ.ΠΑ.Ε.
Σχολή Μηχανικών
Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών
Πανεπιστημιούπολη Σερρών
Τηλ: 2321049341
Email:evi@teicm.gr