Πρόσκληση για το #JobFestival 2022

Καλησπέρα σας,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα προώθησης της εν λόγω πρόσκλησης σε εσάς και τους φοιτητές σας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς στο Thessaloniki#JobFestival 2022, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίκεντρο του φεστιβάλ είναι η εύρεση εργασίας και σκοπός η φυσική συνάντηση εργοδοτών και εν δυνάμει υποψήφιων εργαζομένων σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προσφέρεται επίσης η δυνατότητα επικαιροποίησης και εξέλιξης της επαγγελματικής ταυτότητας κάθε ενδιαφερομένου.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται συναντήσεις εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, επαγγελματική φωτογράφιση, βελτιστοποίηση βιογραφικών  και άλλες παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την Παρασκευή και τοΣάββατο 18 και 19 Νοεμβρίου από τις10:00 έως τις18:00, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης,ενημέρωσης καιδικτύωσης αναφορικά με την εργασία για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Θεωρούμε ότι οι φοιτητές σας, απόφοιτοι και μη, θα μπορούσαν να επωφεληθούν της ευκαιρίας συνάντησης πιθανών εργοδοτών. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά αν κάθε ενδιαφερόμενος είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί στο φεστιβάλ, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η επαφή του με πληθώρα εταιριών, καθώς και η διεκδίκηση μιας θέσης στην αγορά εργασίας.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει πολλά workshop στα οποία χρειάζεται έγκαιρη προεγγραφή, από τα οποία οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικά παρακολούθησης, όπως επίσης και πολλές παράλληλες δράσεις που μπορούν να συμμετέχουν.

Δείτε όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν και αναζητούν προσωπικό και τις θέσεις που προσφέρουν.

Επισυνάπτω και την αφίσα μας προκειμένου να την εκτυπώσετε και να την αναρτήσετε.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια πιο οργανωμένη επίσκεψη, ενδεχομένως με κάποιον καθηγητή ως συντονιστή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεση σας.

 Με εκτίμηση,Αλέξανδρος Ιωσηφίδης,
Διοικητικό Στέλεχος