Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 

Δελτίο Τύπου

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Τμήματος ΜΗΥΠ ΔΙΠΑΕ,


Ονομάζομαι Ιάσων Δημόπουλος και είμαι φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Εκπροσωπώ το ΣΦΗΜΜΥ 15 – το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών – το οποίο θα διοργανωθεί φέτος στην Ξάνθη στις 19-21 Απριλίου 2024 υπό την αιγίδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης . 

Στα πλαίσια της προώθησης του ΣΦΗΜΜΥ 15 και των δράσεων του, σας επισυνάπτω μια ανακοίνωση για τον Διαγωνισμό του PreΣΦΗΜΜΥ 8 που θα διοργανώσουμε. Ο διαγωνισμός του PreΣΦΗΜΜΥ απευθεύνεται σε όλους τους φοιτητές, προπτυχιακούς, διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους πάνω στο θέμα των Assistive Technologies.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε την στήριξη σας στην ενίσχυση των προσπαθειών προώθησης της συγκεκριμένης δράσης, καθώς θεωρούμε πως αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε φοιτητή. Ειδικότερα θα θέλαμε να σας ζητήσουμε -στο πλαίσιο του εφικτού- να κοινοποιήσετε το επισυναπτόμενο κάλεσμα στα κοινωνικά μέσα του Τμήματος και στα emails των φοιτητών.

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση.

Με εκτίμηση,Ιάσων Δημόπουλος

Head Organiser

ΣΦΗΜΜΥ 15