Εγγραφές στα Εργαστηριακά Τμήματα

Οδηγίες για την εγγραφή σε Εργαστηριακά Μαθήματα

Είναι σημαντικό να διαβάσετε όλες τις οδηγίες που βρίσκονται στο συνημμένο έγγραφο προτού ξεκινήσετε την εγγραφή σας.

Για το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2020 – 2021 η εγγραφή των φοιτητών στα Εργαστήρια θα γίνει, χωρίς σειρά προτεραιότητας, μέσω του Διαδικτύου και μέσα από τον διαδικτυακό τόπο του Τμήματος (http://ict.ihu.gr/), όπως και στα προηγούμενα εξάμηνα. Η εγγραφή θα μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο Internet. Η προθεσμία εγγραφής είναι από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Η ηλεκτρονική εγγραφή στα εργαστήρια του Τμήματος αφορά τόσο τους φοιτητές του νέου Πανεπιστημιακού Τμήματος όσο και τους φοιτητές του παλαιού Τμήματος (ΤΕΙ). Ειδικά για τους πρωτοετείς κι επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα, η κατανομή τους σε εργαστηριακά τμήματα θα γίνει αλφαβητικά από το Τμήμα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. Η δήλωση μαθημάτων γίνεται σε άλλη εφαρμογή (Εgram) σε διαφορετικές ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Οι φοιτητές του ΤΕΙ που χρωστάνε το εργαστηριακό σκέλος μικτών μαθημάτων των εξαμήνων Α ́ και Γ ́ του προγράμματος σπουδών Τ.Ε.Ι. και ειδικά όσοι δεν τα έχουν δηλώσει και/ή παρακολουθήσει πλήρως ποτέ στο παρελθόν καλούνται να τα δηλώσουν και να τα παρακολουθήσουν στο τρέχον εξάμηνο. Λόγω σταδιακής μετάβασης της λειτουργίας του Τμήματος στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών τα εργαστήρια αυτά θα διδαχτούν για τελευταία φορά.

Από την Γραμματεία του Τμήματος.