Παράταση Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Π.Μ.Σ. «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς» για το ακαδ. έτος 2024-25 

Παράταση της Πρόκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς».

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σε φιλόδοξους επαγγελματίες την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για να δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Στο ΠΜΣ ΟΔΙΜ προσφέρονται  3 κατευθύνσεις:

  1. Χρηματοοικονομική Μηχανική
  2. Μηχανική της Διοίκησης
  3. Διοίκηση και Οικονομία Δημοσίων Οργανισμών και Φορέων

Υπενθυμίζεται ότι η χρονική διάρκεια φοίτησης στο ΠΜΣ ορίζεται σε δύο (2) ακαδημαϊκά εξάμηνα. 

Το ακαδ. έτος 2024-2025 το ΠΜΣ Ο.ΔΙ.Μ. θα υλοποιηθεί με εκπαιδευτικές διαδικασίες πλήρως εξ αποστάσεως και το σύνολο των Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) που απαιτούνται για την απόκτηση του Δ.Μ.Σ. ανέρχονται σε 75.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://odim.aegean.gr/?q=el/content/2024-25.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» του Πανεπιστημίου Αιγαίου https://nautilus.aegean.gr/msc_list.php μέχρι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 και ώρα 23:59.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση odim_gram@chios.aegean.gr ή τηλεφωνικώς στο 22710-35422.